Din varukorg

Kontakta oss

Prokalma

Utvecklar hälsa, egenvård & självdiagnostik

,

Telefon: work08-30 88 38
Webbshop från E-butik.se
Föregående produkt Nästa produkt

Klimakterietest

Artikelnr: LBMN.02.00.01

1 st Klimakterietest för hemmabruk. (FSH) Urintest
Med detta självtest ser du direkt om du är i klimakteriet, menopaus.
Pris 139kr/st

Under övergångsåldern sk klimakteriet sker många förändringar i kroppen och de hormon som reglerar menscykeln förändras. Då kvinnan närmar sig slutet på sin fruktsamhet minskar äggstocksfunktionen gradvis och upphör till slut helt.
Detta klimakterietestet mäter hormonet FSH, som ökar under klimakteriet som svar på sjunkande östrogenhalter. Detta klimakterietest visar resultatet om du är i klimakteriet direkt på stickan efter ca 1 minut.

Klimakteriet har karaktäristiska symtom som svettningar, vallningar, huvudvärk, sömnbrist, viktökning, hjärtklappning, ledsmärtor och minskad sexuell lust. Efter klimakteriet ökar risken för hjärt- kärlsjukdom, återkommande urinvägsinfektioner, framfall, gles hårväxt, skeletturkalkning sk osteoporos med komplikationer som ökad risk för benbrott. Därför är det viktigt att tidigt fastställa om man är i klimakteriet och tidigt förebygga klimakteriekomplikationerna.
Läs mer om klimakteriet och de östrogenrelaterade kvinnosjukdomarna: www.prokalma-kvinna.se

Vid frågor om klimakterietest, klimakteriet eller andra komplikationer under övergångsåldern, tveka inte att kontakta våra läkare: lakare@prokalma.se

Laboquick Klimakterietest är CE-märkt enligt IVD-kriterierna och är godkända för den svenska marknaden. Detta klimakterietest används av svenska läkare inom sjuk- och hälsovården.

Klicka på någon av bilderna för att se dem i större format.

Pris: 139,00 kr

Antal:

Vi rekommenderar även dessa produkter

Mer info

 Upptäck dolt blod i avföringen

199,00 kr Mer info
Föregående produkt Nästa produkt